Schadeherstel

Voor het herstellen van schadeauto’s en algeheel spuitwerk

Is er schade ontstaan op uw auto of wilt u een bepaald object laten spuiten door een specialist? Dan bent u bij Autoschade Tesselaar aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het herstellen van kleine beschadigingen aan uw auto en daarnaast verzorg ik ook restauraties van oldtimers. Schadeherstel en ook spuitwerk is goedkoper dan vervanging, waarbij u bij het spuitwerk ook nog de keuze heeft in welke kleur het object gespoten zal worden. Eventuele beschadigingen worden hierbij uiteraard verholpen. Neem gerust contact op met Autoschade Tesselaar voor meer informatie.

Klein schadeherstel door Autoschade Tesselaar

Heeft uw auto beschadiging opgelopen, dan wilt u natuurlijk dat dit op vakkundige wijze hersteld zal worden. Voor goed en tevens snel schadeherstel staat Autoschade Tesselaar in Tuitjenhorn voor u klaar. Of het nu gaat om uitdeuken, de reparatie van kunststof of spuitwerk, Autoschade Tesselaar kan het voor u verzorgen.

Kom met kleine beschadigingen gewoon even langs in mijn garage, dan zal ik deze bekijken en direct een prijsindicatie geven voor het herstellen van de schade. Op alle reparaties krijgt u 3 maanden garantie.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Neem contact op

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of kom bij mij langs in de garage.

Beschikbaar voor algeheel spuitwerk

Niet alleen voor schadeherstel heeft u met Autoschade Tesselaar een betrouwbare partij gevonden. Ook voor algeheel spuitwerk kan ik u van dienst zijn. Dit kunnen uiteenlopende objecten zijn, denk bijvoorbeeld aan het spuiten van een koelkastje, om maar even een voorbeeld te noemen. Heeft u een object dat u wilt laten spuiten door een specialist, dan neem ik deze opdracht graag aan! Bel mij gerust op voor meer informatie. U kunt een blik werpen op mijn portfolio voor opdrachten die ik uit heb mogen voeren op het gebied van spuitwerk van diverse objecten.

Bel ons direct:

06 – 20 74 27 25

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs