Oldtimers

Oldtimers restaureren in Bergen

Bent u in het bezit gekomen van een oldtimer uit ver vervlogen tijden en is die toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor het vakkundig restaureren van uw oldtimer. Autoschade Tesselaar in Bergen NH heeft zich onder andere gespecialiseerd in het vakkundig en met oog voor detail restaureren van uw oldtimer. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het herstel van autoschades. De voornaamste werkzaamheden bij de restauratie van een oldtimer zijn het uitdeuken en het verwijderen van roest. Hierdoor krijgt het voertuig weer het uiterlijk van het origineel. Ook het opnieuw spuiten van de carrosserie behoort tot de mogelijkheden. Waar nodig voer ik laswerk uit om aangetaste onderdelen weer aan elkaar te verbinden. Om kleine onderdelen van uw oldtimer weer een stralend uiterlijk te geven kan ik deze voor u zandstralen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan velgen en andere kleine onderdelen.

Onderdelen vervangen indien mogelijk

Moet een onderdeel vervangen worden dan is een origineel onderdeel in sommige gevallen moeilijk of niet te vinden. Dit gaat nadrukkelijk niet om motoronderdelen maar zaken die zich aan de buitenkant van de oldtimer bevinden zoals een bumper, motorkap of een originele grill.
Ik doe mijn uiterste best om deze originele onderdelen te vinden, maar dat is niet altijd mogelijk. Vaak is een provisorische oplossing nog mogelijk. U kunt ook ’s avonds en op zaterdag een afspraak maken. Ik ontvang u graag in mijn garage zodat ik een inschatting kan maken welke werkzaamheden nodig zijn om uw oldtimer zo goed als mogelijk te restaureren.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Duidelijke en eerlijke offertes en een concurrerende prijs

U krijgt van mij dan een globale indicatie wat de bijbehorende kosten zullen zijn. Dit is mede afhankelijk van de verkrijgbaarheid van originele onderdelen en wat hiervan de actuele marktwaarde is. Pas als hierover duidelijkheid is krijgt u een definitieve offerte. Doordat ik mijn bedrijf efficiënt heb ingericht kan ik u voor kleinschalige reparaties altijd een concurrerend tarief aanbieden. Mijn werkzaamheden beperken zich uitsluitend tot de buitenkant van de auto en dan vooral het plaatwerk.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u adviezen over restauratie van de binnenkant van de oldtimer? Dan adviseer ik u hier graag over, maar voer de werkzaamheden niet zelf uit. Wilt u weer rondrijden in een oldtimer en daarmee de bewondering van voorbijgangers oogsten? Maakt u dan vandaag nog een afspraak voor een inspectie en restauratie van uw voertuig.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie bel mij of stuur mij een bericht

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs