Diensten

De specialist in schade herstel aan uw auto

Een autoschade is altijd een vervelende ervaring. Zolang het alleen materiële schade betreft en de inzittenden niet gewond zijn geraakt mag van geluk gesproken worden. Bij autoschade Tesselaar voer ik de voertuigreparatie vakkundig uit. Met een ervaring van meer dan 20 jaar beschik ik over de juiste expertise om de schade aan uw personenauto of busje te herstellen. Ik beschik over al het materieel om deuken te verwijderen en het herstelde metaal te voorzien van het juiste spuitwerk zodat het lijkt alsof er nooit een beschadiging heeft gezeten.

Kunststof reparatie

Ook kunststof bumpers die een scheur vertonen na een aanrijding of een contact met een ander object kunnen vaak nog goed hersteld worden. Hiervoor pas ik kunststof lassen toe, wat vergelijkbaar is met het lassen van metaal.

Mocht de bumper niet meer te repareren zijn dan vervang ik deze door een ander exemplaar. Hetzij als origineel fabrieksonderdeel of imitatie. Uw budget speelt hierbij een doorslaggevende rol. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren en autodealers.

Bel ons direct:

06 – 20 74 27 25

Duidelijke prijsopgave

Voordat aan een schadeherstel wordt begonnen bespreek ik met u alle mogelijkheden en geef u een prijsopgave. Hierdoor komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Doordat ik geen hoge overhead kosten heb kan ik u doorgaans een concurrerend tarief aanbieden. U kunt zonder afspraak mijn garage bezoeken. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de garage te komen dan kom ik bij u op locatie de schade inventariseren. Op afspraak kan dat ook in de avonduren. Door mijn uitgebreide vakkennis bent u altijd verzekerd van een perfecte werkwijze. Ook voor kleine werkzaamheden aan een motorfiets zoals het in een andere kleur spuiten van een tank of het vervangen van spatborden kunt u bij mij terecht.

Oldtimer restauratie

Ook klanten met een oldtimer weten inmiddels de weg te vinden naar mijn garage. Voor zover de originele onderdelen verkrijgbaar zijn kan ik de oldtimer in originele staat terugbrengen. Dit houdt onder in dat deuken en roest worden verwijderd en waar nodig het laswerk wordt uitgevoerd. Op al het schadeherstel krijgt u een garantie van drie maanden. Doordat mijn motto is: “afspraak is afspraak” en ik kwaliteit en service hoog in het vaandel voer bent u altijd bij mij aan het juiste adres voor een vakkundig schadeherstel.

Bel ons direct:

06 – 20 74 27 25

Neem contact op voor professioneel autoschade herstel

Autoschade Tesselaar geeft u graag persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen overonze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs