Over mij

Over autoschade Tesselaar in Tuitjenhorn

Autoschade Tesselaar in Tuitjenhorn is een kleinschalige garage die zich heeft gespecialiseerd in het herstellen van voertuigschades. Bij mij staat kwaliteit op de eerste plaats. Meer dan 20 jaar is schadeherstel mijn passie. Gezien de ruimte in mijn garage beperk ik mij tot schadeherstel van personenauto’s en busjes. U kunt bij mij terecht met elk merk en type voertuig. Doordat ik de beschikking heb over het juiste materieel kan ik elke reparatie uitvoeren. Na een grondige inspectie van de schade doe ik u een financieel voorstel. Ik luister goed naar uw wensen en de budgettaire mogelijkheden. Moet een onderdeel vervangen worden dan heeft u de keuze uit originele fabrieksonderdelen, imitatieonderdelen of gebruikte onderdelen.

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit

Bij mij bent u geen nummer. Ik neem altijd ruim de tijd voor u. Alleen door een persoonlijk contact is een oplossing op maat voor uw autoschade mogelijk. Ik doe altijd mijn best om autoschade binnen een realistisch tijdschema te verhelpen. Hiervoor geef ik u een duidelijke indicatie zodat u het zo kort mogelijk zonder uw eigen voertuig moet stellen. Ook kunt u rekenen op mijn flexibiliteit. Op afspraak kunt u ook in de avonduren langskomen en ook op zaterdag sta ik altijd graag tot uw beschikking.
In de lange tijd van mijn bestaan als schadehersteller heb ik mij een prima vakkennis eigengemaakt. Aangezien het vak van schadeherstel voortdurend in beweging is houd ik mijn kennis voortdurend op peil om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Uitdeuken, spuitwerk en kunststof reparaties met garantie

Ik heb mij gespecialiseerd in uitdeuken, spuitwerk en kunststof reparaties. Alle reparaties worden uitgevoerd met oog voor detail en met materialen van goede kwaliteit. Omdat ik vertrouw in mij vakmanschap krijgt u een geen gekibbel garantie van 3 maanden op elke schadeafhandeling. Wanneer u de schade door mij laat herstellen zult u niets meer zien van de schade.

Concurrerende tarieven

In de lange tijd van het bestaan is mijn garage uitgegroeid tot een bedrijf dat een goede reputatie geniet in de regio. Kwaliteit, service en flexibiliteit en vooral betrouwbaarheid heeft mij een tevreden klantenkring opgeleverd. Doordat ik een efficiënte bedrijfsvoering heb kan ik mijn diensten aanbieden tegen een concurrerend tarief. Voor het vakkundig herstellen van schade aan uw auto bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u nadere informatie of een afspraak maken voor de inspectie van uw schade hetzij in de garage of op afspraak bij u op locatie? Neemt u dan direct contact op. Ik ben u graag van dienst.

Vraag een offerte aan

Neem contact op voor professioneel autoschade herstel

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs