Schadeherstel Bergen

Voor het vakkundig herstellen van autoschade in Bergen en omgeving

Voor schadeherstel aan personenauto’s en busjes bent u al sinds jaar en dag aan het juiste adres bij Autoschade Tesselaar. Al vele particulieren en autohandelaren uit Bergen en omgeving weten de weg naar mij te vinden, zodat ik het schadeherstel voor mijn rekening kan nemen. Een voordeel van Autoschade Tesselaar is onder andere dat ik meer dan 20 jaar ervaring heb en hierdoor alle merken en verschillende type voertuigen voorbij heb zien komen in de loop der jaren. Bij haast alle types en merken heb ik wel eens schadeherstel uitgevoerd. Verder heb ik de beschikking over het juiste materiaal, zodat ik u kwaliteit kan garanderen. Tot slot ben ik erg flexibel. U kunt namelijk naar mijn garage toekomen, maar ik sta er ook voor open om naar u toe te komen om op deze manier de schade aan uw auto of busje op te kunnen nemen.

Reparatie is in veel gevallen mogelijk

U heeft in Bergen een paaltje geraakt en ziet de bui direct hangen. U denkt dat dit flink in de papieren zal gaan lopen omdat u nieuwe onderdelen aan dient te schaffen. Dit is in veel gevallen een misvatting. Bij Autoschade Tesselaar is schadeherstel in de meeste gevallen ‘gewoon’ mogelijk! Wanneer uw bumper gescheurd is, kan ik met kunststof lassen de bumper weer in originele staat terugbrengen. Dit is vele malen voordeliger dan een nieuw onderdeel aanschaffen.
Omdat ik ervan overtuigd ben dat het laten herstellen van autoschade door Autoschade Tesselaar een verstandige keuze is, krijgt u drie maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. Dit geldt voor zowel het uitdeuken, als voor spuitwerk en kunststof reparatie. U kunt op mij vertrouwen zodat u niets meer van de schade zult merken.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Mogelijkheden voor elk budget

Het belangrijkste dat u dient te weten over de door mij uitgevoerde werkzaamheden bij onderdelen die vervangen moeten worden, is dat ik enkel werk met hoogwaardige kwaliteit aan materialen. Hierbij hou ik vanzelfsprekend uw beschikbare budget voor ogen. U kunt kiezen uit de originele merkonderdelen, maar indien gewenst kunt u ook kiezen voor tweedehands- of imitatie onderdelen, mits deze verkrijgbaar zijn. Welke keuze u ook maakt, u bent ervan verzekerd dat ik enkel kies voor de beste kwaliteit.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Zoekt u in de omgeving van Bergen naar een bedrijf dat schadeherstel van personenauto’s en busjes als specialisme heeft? Bij Autoschade Tesselaar bent u dan aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met mij op.

Vraag een offerte aan

Neem contact op voor professioneel autoschade herstel

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs