Schadeherstel Alkmaar

Voor het vakkundig herstellen van autoschade in Alkmaar en omgeving

Heeft u in Alkmaar schade aan uw personenauto of busje opgelopen? Dan bent u voor vakkundig schadeherstel in Alkmaar en omstreken aan het juiste adres bij Autoschade Tesselaar. Ik heb de beschikking over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel en heb al diverse particulieren en autohandelaren uit Alkmaar kunnen bedienen met vakkundig schadeherstel van personenauto’s en busjes. Allerlei verschillende merken en type voertuigen heb ik voorbij zien komen in de afgelopen 20 jaar, waardoor ik elke klus met beide handen kan aangrijpen. Voor elk soort heb ik wel eens schadeherstel uitgevoerd. Ik kan deze projecten aan, omdat ik ervaring heb en bovendien de beschikking heb over het juiste materiaal. Zodoende kan ik u kwaliteit garanderen. Tevens is flexibiliteit een van de voordelen die ik u kan bieden. U kunt namelijk naar mijn garage komen om de schade op te laten nemen, maar net zo lief kom ik naar u toe als er geen andere mogelijkheid is. Ik vind dat ik als erkend bedrijf in schadeherstel u deze flexibiliteit schuldig ben, de ontstane schade is immers voor u als klant al erg genoeg!

Reparatie is in veel gevallen mogelijk

U raakt met uw auto of busje een paaltje in Alkmaar en direct voelt u de bui al hangen. Dit gaat natuurlijk flink in de papieren lopen, zo denkt u. In veel gevallen is dit een misvatting. Nieuwe onderdelen aanschaffen is namelijk niet altijd nodig! Bij Autoschade Tesselaar is schadeherstel in de meeste gevallen ‘gewoon’ mogelijk. Is er bijvoorbeeld sprake van een gescheurde bumper, kan ik met kunststof lassen de bumper weer in zijn originele vorm krijgen. Schadeherstel is vele malen voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw onderdeel.
Ik ben ervan overtuigd dat schadeherstel in veel gevallen de beste optie is. Bij zowel uitdeuken, als bij spuitwerk en kunststof reparatie bied ik u drie maanden garantie. U kunt voor het schadeherstel van uw auto of busje vertrouwen op Autoschade Tesselaar, zodat u niets meer van de schade zult merken.

Bel mij direct:

06 – 20 74 27 25

Mogelijkheden voor elk budget

Bij Autoschade Tesselaar houden wij uw beschikbare budget altijd scherp in de gaten. Maar welk budget u ook voor handen heeft, ik ga altijd voor de beste kwaliteit aan onderdelen. U heeft natuurlijk de keuze uit de originele merkonderdelen, maar voor een minder prijzige optie kunt u kiezen voor imitatie- of tweedehands onderdelen, mits deze verkrijgbaar zijn. Wij kunnen u adviseren bij deze keuze, maar het belangrijkste is dat wij altijd gaan voor de beste kwaliteit voor uw auto of busje!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Zoekt u in de omgeving van Alkmaar naar een bedrijf dat schadeherstel van personenauto’s en busjes als specialisme heeft ? Bij Autoschade Tesselaar bent u dan aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met mij op.

Vraag een offerte aan

Neem contact op voor professioneel autoschade herstel

Heeft u vragen over mijn diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op!

06 - 20 74 27 25

© 2024 Autoschade Tesselaar | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs